Sort-hvitt
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDøden - mannen med jåen
Sort kappe og mørke skritt
Døden - engelen med håpet
Hvitt lys og gledens glans
Døden - mannen med jåen
Sort kappe og mørke skritt
Døden - engelen med håpet
Hvitt lys og gledens glans
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer