Sorte hull
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkFørst det sorte hull
Så Big Bang - universet skapes
Det sorte hullet i magen min -
Pang.... Skapes noe?
Først det sorte hull
Så Big Bang - universet skapes
Det sorte hullet i magen min -
Pang.... Skapes noe?
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer