Stå og falle ned
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkeg har sakna deg
knytt flatterande adjektiv
strofer
songar
draumar
til namnet ditt
og om Du framleis pustar
puste gjer man vel
eg ler, ha ha ha!
er du heldigare enn meg
så er du fornøygd no
du gjer meg liten
et meg svolten
i ein einaste stor munnfull
og berre dét tar ikkje meir enn nokre få sekund
eller kanskje hundre tusen timar
- av Danielrn (ris og ros)
<comments />
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer