Støvsuger
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg ser i hver krik og krok,
Oppå min vegg er det en hok,
Det henger min støvsuger,
Nå skal støvet tas!
Jeg ser i hver krik og krok,
Oppå min vegg er det en hok,
Det henger min støvsuger,
Nå skal støvet tas!
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer