Starten på noe fint

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg vil holde rundt deg slik at du kan føle deg trygg
Jeg vil ligge i sengen din og se filmer med deg mens vi kommenterer, og egentlig ikke får med oss så mye
Jeg vil høre deg le
Jeg vil kysse deg slik at jeg kjenner det ned i tærne som jeg gjør med deg
Jeg vil ut å spise med deg hvor du er helt klar på at ikke deler mat,
men likevel lar du meg spise halve desserten din
Jeg vil se deg smile
Jeg vil holde hånden din på kino, selvom du er ukomfortabel gjør du det likevel
Jeg vil være sårbar med deg
Jeg vil at du skal være sårbar med meg
Jeg vil stryke deg i håret slik jeg liker, og tenker at det liker sikkert du også
Jeg vil bli sett slik du ser meg ved små ting du legger merke til
Jeg vil se deg
Jeg vil kysse deg på ryggen mens du ligger krøllet opp ved siden av meg
Jeg vil le med deg
Jeg vil holde dine myke hender å være i øyeblikket og tenke: Livet er egentlig ganske fint!


av Stine (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.