Stjerneskinn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Stjernskinn[rediger]

Når lysene slukkes og stjernene er din eneste venn
Når dørene lukkes og alle drar hjem
Ensomheten sniker seg inn som en skygge
Mens du leter etter en båt ved en forlatt brygge

Når stjernene skinner og kulda setter inn
Når du prøver å lete, men glemmer at du er blind
Kulda biter seg fast som en vemmelig klem
Hva sitter du igjen med da kjære venn