Store norske leksikon

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Store norske leksikon er ett ikke-kommersielt nettleksikonprosjekt betalt av bankinteresser. Nettstedet er basert på papirleksikonet Store norske leksikon fra 1905.

Store norske leksikon er en "godkjent" kilde som kan brukes som referanse i oppgaver på skoler og universitet. Leksikonet er profesjonelt. Hvert fagområde har sin egen fagansvarlig som vurderer endringsforslagene fra leserne[1]. Disse fagredaktørene sensurerer aktivt all sann informasjon om en rekke emner som falsk-flagg terror, angrepskriger Norge og NATO deltar i og så videre. Leksikonet inneholder mye god informasjon om ikke-sensitive emner som norske forfattere.

Styret i Norsk nettleksikon består av:[2]

  • Francis Sejersted, Fritt Ord
  • Frode Helgerud, Sparebankstiftelsen DnB NOR
  • Trond Andreassen, Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening
  • Nils Christian Stenseth, Det Norske Videnskaps-Akademi
  • Ole Petter Ottersen, rektor ved Universitetet i Oslo

Referanser[rediger]