Strålene fra smilet ditt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Strålene fra smilet ditt, smelter snøen på vinterdager.
det tiner mitt frosne hjerte, på kalde tunge dager.
Du er ikke gammel i år, ung som en nysprungen rose.
Dråpene på rosen etter regne, renner av, og solen tørker det våte når ditt smil blender oss en vakker vårdag.
Strålene fra smilet ditt, varmer små bekker og store hav.
gresset og blomster reiser seg og viser oss hvor vakkert alt er.

du blender oss, gir oss håp og glede.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.