Superheltinne.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg er Corona.

Jeg er Corona,
jeg er superheltinne, jeg.
Skriver om Corona jeg gjør,
anti-epidemi skrifter.

Jeg er Corona,
mitt superheltinne-navn er dette.
Jeg er Corona, og jeg
skriver anti-epidemi skrifter.

Markus Gyltnes

<comments />