Suppe

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Yoo gous i like soup. Soup is good and soup and in the hood.
Zombie apocalypce et soup and cure the loop.
Daikt is good and daikt is bad had a bad dad.



avatar

Anonym feiging (ec9be0322f)

for 58 minutter siden
Poeng 0
dawg how high were you when you wrote this
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.