Svar

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

av Rudolf Nilsen

Tvers igjennem lov til seier!
Ikke går der andre veier
til vårt drømte, frie land.
Før vi tramper ned og skaffer
vei i lovens paragrafer
er vi treller alle mann.

La dem rase. La dem true.
Ikke vil vi la oss kue,
svarer vi dem koldt og kort.
Om I bjeffer, om I snerrer,
ennu er dog, høie herrer,
våre henders arbeid vårt.

Ennu er en streikebryter
fredløs niding tross han nyter
vern fra selve kongens råd.
En forræder kaller vi ham,
tross medaljen I kan gi ham,
med samt ros for tapper dåd.

Før vi tramper ned og skaffer
vei i lovens paragrafer,
er vi treller alle mann.
Reis all kraft som klassen eier!
Tvers igjennom lov til seier!
Støtt oss den som kan!



avatar

Anonym feiging (c7f35ba658)

for 15 måneder siden
Poeng 0
gay
avatar

Anonym feiging (342557bdcd)

for én måned siden
Poeng 0
Brae dikt
avatar

Anonym feiging (342557bdcd)

for én måned siden
Poeng 0
bra
avatar

Anonym feiging (ab5c551eb6)

for 3 timer 8 minutter siden
Poeng 0
dårlig
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.