Svevende sky

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Nå som du ikke lenger er her,
Har ikke livet mening mer,
Du kan sveve på en sky,
Mens jeg strever med å søke ly
Hjertet mitt banker,
Med hode full av tanker,
I motsetning til deg,
For du lever ikke som meg


av Lisegule (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.