Syria
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkEn gang når jeg var i Syria, så jeg en skadet gutt
Jeg gikk litt nærmere å så at han var skutt
Jeg blei trist
Jeg burde ha visst
At i Syria skal men se opp for krutt
En gang når jeg var i Syria, så jeg en skadet gutt
Jeg gikk litt nærmere å så at han var skutt
Jeg blei trist
Jeg burde ha visst
At i Syria skal men se opp for krutt
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer