Syttende mai er jeg så glad i

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Syttende mai er jeg så glad i,
moro jeg har fra morgen til kveld!
Da er det så du, om vi er små du,
er vi med likevel.
Jeg roper hurra dagen så lang,
synger for Norge mangen en sang.
Og jeg, jeg kan du elske mitt land du,
det skal du se en gang.