TILBEDELSE

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Hvordan er det mulig å tilbe et menneske?
 Det er gudene som fortjener en slik opphøyelse
 Ikke et menneske med feil og mangler

 Kan ikke motstå å forgude deg
 for den du er for meg
 for den kjærlighet jeg fylles med
 når jeg ser inn i sjelen din
 det korte sekund du lar meg se

 Muren din er høy
 men min forgudelse tåler det
 jeg vil slippe inn
 en gang..