Ta min Hand
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg ser at du sliter så ingen fare med det. Jeg ser deg å jeg må forstå deg, har ikke noe problemer med det. Jeg ser du trenger forståelsen min, ikke noe i veien for det. Jeg ser du trenger hjelp å det er jo klart jeg skal gjøre det.
Jeg ser du trenger støtte å det skal du jo få.
Jeg ser du sliter i livet ditt akuratt hær å nå.
Jeg vil gi deg min hånd å hjelpe så godt jeg kan, så la meg vise deg min utstrakte hand.
Ikke vær redd for å slippe meg til, la meg få vise deg hva jeg kan gi, så skal du ratt se at tingene kan komme litt mere på gli.
- av Janne håkelia (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer