Tanker

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tankens kraft kan fylle livet ditt,
Som sol og regn.
Ditt navn får ansikt.

Se, din vei.
Den stiger som et fjell.
Du er velsignet av lys og kraft
Og ord med ånd,
Som fyller hele livet ditt
Med kjærlighet.

Min elskede, med lengsel
Går du som en pilegrim,
Rik på sang og indre ro.
Du skriver kraftfullt, som en trompet
I høyden, i den lyse kveld,
I glansen av en himmelsol.

Ditt ord er rent.
Dine tanker blir styrkedrikk
Og hellig mat.
Og sjelen bøyer kne
Og tar i mot.
Velsignet være du, mitt barn.
Gå hjem i fred.

av SigveLauvaas (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.