Tanker om konsekvenser
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkTenker vi konsekvenser
når vi forurenser?
Fakta om den
menneskeskapte varmen
drukner i larmen
av all vår aktivitet
som spyr ut CO2,
fordi vi ei forsto
viktigheten av
å være "føre var"?
Nå gjelder det
å være meget snar
med handling
før det er for sent.
Ellers får vi
som fortjent!
Turid Braathen
Rygge
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer