Tau og Rep
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkVi holder hverandre i knuter og tau
som river og sliter
På akter og baug
Det holder nå stand
Gjennom stormen i mai
Men én dag må båten
Forlate sin kai.
- av Thomchris777 (ris og ros)
<comments />