Tenke ønske ville vs gjere

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


fordom - metode
i hermeneutikk

ein mann (ca 65 år)
røyker åleine
på balkongen

borte i gata
hagen hans
velstelt

inga kone
kanskje
einsam