Tentamen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkkvifor ser eg ikkje kjærleiken
likeens som blomen i ekra
sank lerkens tonar
sjå vesta glein bli fødd på jonsok
tyde ynskje bak skjelmske blikk
fange musikken frå lengtande hjarte
husar du óg villfarne kjensler
då ensar du svaret
frå lyster
draumar
og løyndomens bustad
Hallgeir.F
- av Hallgeir (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer