Test hjernen din

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Test om hjernen din normal og omtrent identisk med den våre forfedre hadde ferdig utviklet allerede for 250.000 år siden og derfor identisk med den alle andre mennesker har (med unntak av ca. 2% av verdens befolkning)

Gjør hver oppgave ferdig før du går videre til neste.

Regn ut, i hodet, uten hjelpemidler:

12+18?



















Riktig: 40!

3+56?























59!


89+2?





























91!

75+26?




























101!

63+32?





























95!

Jeg vet det! Matematikk er hardt arbeide, men det betaler seg! Og det er bare et par spørsmål igjen..

123+5?





















128!

FORT!! TENK PÅ ET VÆRKTØY OG EN FARVE!































Du har tenkt på en HAMMER og RØD, ikke sant?

Hvis du ikke tenkte på en rød hammer, så er du blant de 2% av verdens befolkning som har en anderledes (unormal) hjerne.