Thai suppe
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDet var en gang
En gammel mann
som lagde en suppe
til en terroristgruppe
terroristgruppen likte maten
så de de tok med en gave
som var en larve
larven var stor
lignet på farmor
neida, jeg bare tuller
jeg fikk lyst å lage noen vårruller
da var jeg ferdig
det lukter rart
den ble litt brent
tok de ut av for sent
hva skal jeg gjøre
jeg tror jeg holder meg till å lage eggerøre
(ikke ferdig)
Laget av Råger Lærøy Fabiansen
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (536a3cf11b)
Permanent lenke |
Anonym feiging (536a3cf11b)
Permanent lenke |