Tidenes diss-track til måkene

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Bare skrik og skrål
De er stygg, de er bråkete irriterende og snål
Får nærmest lyst til å hive væreneste jævla måke på et bål

Fint synger de ikke
Høres ut som en jævla heks med hikke
Høres ut som en ape som har gått løs med en trommestikke

Ja nattesøvn, kan du bare glemme
Skrik, skrik, Skrål, skrål
Hvorfor må måkene være så slemme

Hvorfor kan de ikke bare være snille
Som vanlige fugler og være stille
Man skulle trodd de hadde en hel del i promille

de jævla føkkings stykke fittemåkene

av August Larem Svare (en nordlending)


avatar

Anonym feiging (3ef360f0a7)

for 27 måneder siden
Poeng 0
kinda hot ngl
avatar

Anonym feiging (3ef360f0a7)

for 27 måneder siden
Poeng 0
what jag e inte feig.
avatar

Anonym feiging (3ef360f0a7)

for 27 måneder siden
Poeng 0
jammen ka i hellvette!
avatar

Anonym feiging (3ef36f0c1a)

for 27 måneder siden
Poeng 0
suge
avatar

Anonym feiging (3ef36f0c1a)

for 27 måneder siden
Poeng 0
faaan!
avatar

Anonym feiging (8df0d0a439)

for 25 måneder siden
Poeng 0
Næmen ole ka e det du sier? E ringa politi snart
avatar

Anonym feiging (ec9be0bad6)

for 58 minutter siden
Poeng 0
super disstrack
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.