Til Deg fra Meg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkTil Deg fra Meg.
Jeg vil alltid få kunne se deg, kanskje få det smilet du bruker å gi meg.
Det får meg til å føle et slikt savn, får meg til å lengte inn i din favn.
Alltid når jeg finner èn og blir kjær, oppdager jeg det er Deg jeg vil være nær.
Hvorfor kom du inn i livet mitt slik, når du hele tiden bare viser meg svik?
Jeg får bestandig problemer med å være ærlig, når du skal være så fordømt herlig!
Er det kjærlighet du prøver å vise? Hele tanken får meg til å ville glise.
Men som du sa, at jeg tilhører ikke deg, er ikke din.
Men hadde jeg turt skulle du blitt min..
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer