Til de unge døde
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkMåtte du slippe å møte på frykt,
i landet der du er nå.
Jeg håper du er på et sted som er trygt,
din ende på livet ble brå
Måtte guds engler ta hånd om deg nå,
her føles så tomt uten deg.
Jeg håper at himlen har godt av deg nå,
slik vi hadde da du var her.
Måtte du hvile i fred der du er,
i landet der ingen vet.
Vi savner å høre stemmen din her,
vi savner deg veldig på jord.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer