Til en venn.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Til min venn.
 Solen skinner i mitt liv,
 men mørke skyer tar
 også min tid.

 For mange ganger
 er sorgen stor,
 og klumpen i magen
 vokser og gror.

 Da kan det hjelpe
 min kjære venn,
 at du kan gi meg
 en varm liten klem.



avatar

Anonym feiging (c9ec1800ed)

for én time 12 minutter siden
Poeng 0
Min venn bin laden yazaan likte dette diktet
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.