Til vår unge engel

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Varme og kjærlighet du ga oss,
Helle ditt korte liv.
Selv med mye smerte,
du alltid hadde et smil.

Vi deg alltid vil savne,
Du som var så god og snill.
Den vonde kampen har du kjempet,
den du tapte,
og nå du fortjener en hvil.

Vår kjære lille engel ... år du ble,
Ikke bare gode minner(tennåring du var),
får hvilken kjærlighet er vel det?
Men vi tar vare på minnene som du ga,

Kjærligheten til deg er sterk,
Hvil i fred vår kjære....


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.