Tilsjøs

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hav for Baugen - Mersseil sat,
Sjømandsnæver fast om Rat,
Landet bag i kveldrød Dis . . . .
- Nordenbris.

Bølgebrus om Barkens Baug,
Sus af Vind i Blok og Taug,
tændte Fyre . . . Tind ved Tind . . . .
- Stjerneskin.

Staar med alle Klude sat
vesterud den lyse Nat,
did, hvor Trækfugltoget svinder . . . .
did, hvor Sydens Stjerner skinner.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.