To ord
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkTo ord kunne ha reddet manges liv.
Du synes kanskje det er rart,
Men ikke vær i tvil.
Skyld følelse og skam over venner og kjære
Men hva skulle de ha gjort
De fikk aldri høre ordene
Hjelp meg!
- av Blomstevekst (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer