Tog
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSett deg på dette toget,
sa han, det fører kanskje dit du vil, om du
kan sitte trygt i kupeen.
- av Shell12 (ris og ros)
Sett deg på dette toget,
sa han, det fører kanskje dit du vil, om du
kan sitte trygt i kupeen.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer