Tomhet
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDu hører henne hviske
men vinden blåser det ut
Brakte med seg duften
et halvt sekund forut
Fokus er flyttet
men det er hjertet som rår
Hjelpeløs mot minner
og veien tankene går
- av Lithium (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer