Truloving
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDu ramla på kne – og eg trudde du slo deg.
Du byrja og stamme – då tenkte eg slag.
Du sveitta og raudna – sjokk, eller hjarte?
Då sa du: skal vi to forsøke å leva i lag?
Ja, sa eg då – eg vart så perpleks.
Eg sa berre ja – automatisk refleks.
Då kom du med ringar, og blomar og kyss.
Så kom du med stjernehimmel og drys, drys…
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer