Ulike talentar

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det er ikkje alle som lærer like fort,
det er med læring som med alt i livet.
Den eine satsar lite, men spretter som ein hjort,
ein annan satsar mykje, men må rive.

Alle har talentar, og dei skal hjelpast fram.
Den eine skriv og reknar utan kvile.
Ein annan spikkar hestar, og syng med brask og bram.
Ein tredje sit ved pulten sin, og smiler.

Er du flink til noko, så kan du nok bli best,
om du får hjelp på vegen, til å trene.
Så la oss alle øve på bokstavar og tal,
på song og gym, men aller mest på glede.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.