Ung jente

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du skal være ung og lekker,
Smile brett, og gå i skjørt,
Tale vakkert, som en jomfru
Eller sommermoden frukt.

Du skal være med de andre,
Ikke skilles ut.
Tilhørighet er selve kluet,
Du skal være en av oss.

Smil med hvite tenner, smil
Så alle ser ditt lys.
Livets vår er nå i blomstring,
Snart så er du perlebrud.


av SigveLauvaas (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.