Vår natten
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkVår natten
sammen de var
det var første gang
de nød det.
Vårnatten
de havde nydt
det sammen
de to
alene i natten
- av Flemming (ris og ros)
Vår natten
sammen de var
det var første gang
de nød det.
Vårnatten
de havde nydt
det sammen
de to
alene i natten
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer