Vakker

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du er vakker.
Når du er sint, er du vakker.
Når du er pist, er du vakker.
Når du er lei deg, er du vakker.
Når du er syk, er du vakker.
Når du lengter, er du vakker.
Når du sitter å jobber, er du vakker.
Når du ligger å sover, ser du så uskyldig og vakker ut.
Når vi elsker, er du sexy og vakker.
Når jeg tenker på deg! Tenker jeg på den vakreste personen i denne verden ❤❤❤

Ove Kristian Olsen


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.