Vaksine-dikt.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vaksinen er kommet.

Corona var viruset. Vaksinen er kommet.

Corona er et virus, med genkode. Vaksinen mot Corona er kommet.

Markus Gyltnes