Veien man går
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSlitsomt å føle,
Vet ikke hva jeg skal gjøre.
Finnes det en utvei,
Så skal ikke jeg nøle.
Jeg kjenner det så godt,
Det er ikke noe smått.
Jeg slutter ikke å lete,
Det er jo flott.
Jeg tror jeg vet hva
Det er jeg leter etter,
Men det forsvinner bare
Mellom mine hender.
Laget av Anja Helen
- av Exyphia (ris og ros)
<comments />