Velig sårene histore
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søken fugl fløy inni et vindu
den fuglen, våknet aldri
(kjøp diket for 121kr-)
Laget av John Knut Eirk Dander
en fugl fløy inni et vindu
den fuglen, våknet aldri
(kjøp diket for 121kr-)
Laget av John Knut Eirk Dander
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer