Vennskap

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
       dikt

vennskap er sterkere enn du tror det holder oss sammen til vi blir stor. jeg er så glad i minne venner vis du kjenner dem er det alt du trenger. en venn er til og stole på men av og til kommer det onde mørke dager da man trenger en venn. for en god venn er det beste som er for meg.




Caroline 10 år