Verden
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkOrdet verden betydde i på vikingtiden en mannsalder.
Din verden var med andre ord alt det DU så, gjorde og opplevde fra du ble født til du døde.
Ditt liv er din verden.
Ordet verden betydde i på vikingtiden en mannsalder.
Din verden var med andre ord alt det DU så, gjorde og opplevde fra du ble født til du døde.
Ditt liv er din verden.