Vorten
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHagen er varm og stille,
bading jeg helst ville.
Men sjøen er borte,
på grunn av min stygge vorte.
Den drakk opp alt,
til og med livets salt.
- av Filip Spanne (ris og ros)
Hagen er varm og stille,
bading jeg helst ville.
Men sjøen er borte,
på grunn av min stygge vorte.
Den drakk opp alt,
til og med livets salt.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer