Why Don't We

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Why Don't We
Why Don't We what?
Sier du det så slår jeg til deg
Jack, Zach, Jonah, Corbyn og Daniel
De er best, gå å legg deg

  • mic drop*