Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Dikt etter farge»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
m (New page: kategori:dikt)
 
(Farge)
Linje 1: Linje 1:
[[kategori:dikt]]
+
Rose er rød fiolet er blå hva venter du På !

Revisjonen fra 4. jun. 2012 kl. 20:18

Rose er rød fiolet er blå hva venter du På !

Underkategorier

Denne kategorien har kun følgende underkategori.

S

  • Sort(1 K, 1 S)