Forskjell mellom versjoner av «Kategori:Dikt etter farge»

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
(Farge)
m
Linje 1: Linje 1:
Rose er rød fiolet er blå hva venter du På !
+
<dikt>
 +
Rose er rød  
 +
fiolet er blå
 +
hva venter du På !
 +
</dikt>
 +
 
 +
[[kategori:dikt]]

Revisjonen fra 5. jun. 2012 kl. 13:28

Rose er rød
fiolet er blå
hva venter du På !

Underkategorier

Denne kategorien har kun følgende underkategori.

S

  • Sort(1 K, 1 S)