Høst

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 Der er høst i dine øine,
 høst, som blaaner imod kulde -
 Stjerneskud! Og se, et snefnug - - -
 Det er hændt, som hænde skulde!
 
 Lille, alt skal trodse døden,
 gro sig frem for anden gang. -
 Dine kysses vilde roser
 overvintrer i min sang.