Alene mannen.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg skal forklare deg, en Alene mann.
Han var en ensom mann.
Han var alene i sitt liv, en stjerne.

Ronket gjorde han alene.
Men, han gjorde store innkjøp.
Og verfügade, store formelle krefter.

Markus Gyltnes



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.