Diskusjon:Alene mannen.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

KULE SOM DE GULE

jeg er kule som de gule

se på meg jeg skal fure

tutu do mu mu mu

se på meg jeg er en ku

er med boysa ogg synger en sang

synger høyt på bjelle klang

pang pang pang da dør min far

jeg var kule som de gule