Alle dør
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Noe som alltid vil være.
Noe som virker fryktelig og ukjent.
Men døden vil alltids være deg nære.
Til da, får du nyte livet for all det er verdt.
Du kan ikke gjøre noe med det.
Det er og alltid vil bli en del av livet, ditt og alle sitt.
Å dø.
Men fortvil ikke, det er fortsatt lenge igjen.
Selv må du bare forstå, min venn.
Uansett hva du gjør.
Alle dør.
Av Snowder
- av Snowder (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer